Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Ανακοίνωση του Παραρτήματος Νοτιοανατολικής Αττικής του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν.Αττικής για την δίωξη του Β. Συρίγου.

 Παράρτημα Νοτιοανατολικής Αττικής του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού Ν.Αττικής 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδέλφισσες Συνάδελφοι, 

Είναι τουλάχιστον προκλητικό, την ίδια στιγμή που προετοιμάζονται χιλιάδες πλειστηριασμοί, ,που χιλιάδες σπίτια απειλούνται με διακοπή ρεύματος λόγω χρεών,που η ακρίβεια τσακίζει τις ζωές μας, η κυβέρνηση της Ν.Δ, με νόμο της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ, να ασκεί ποινική δίωξη, στον συνάδελφο Βάλσαμο Συρίγο , επειδή ακριβώς το 2019 συμμετείχε και πρωτοστάτησε σε διαμαρτυρία ενάντια στον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας, λαϊκής οικογένειας!  
Το περιστατικό αυτό , έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά κι  άλλων αγώνων που δόθηκαν και δίνονται και από άλλους αγωνιστές που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των εργαζομένων και παλεύουν  για την ικανοποίηση των αναγκών μας, αντιμετωπίζοντας την απόλυση, την σύλληψη κι ότι άλλο επιστρατεύει η κυβέρνηση, προκειμένου να επιβάλει σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς. 
Η κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα που εφαρμόζουν την πολιτική υπέρ των επιχειρηματικών ομίλων, μας θέλουν με το κεφάλι κάτω,υποταγμένους σκλάβους στις ορέξεις της εργοδοσίας! 
Τους κάνουμε ξεκάθαρο, πως και αυτή  η προσπάθεια τρομοκρατίας και καταστολής, δεν θα περάσει! 
Το οργανωμένο ταξικό κίνημα, γνωρίζει πολύ καλά πως να αντιμετωπίσει αυτού του είδους τις τακτικές!
Κάνουμε υπόθεση δική μας, το παρόν και το μέλλον μας! 
Θα δώσουμε απάντηση ηχηρή με την συμμετοχή όλων μας στην απεργία της 9ης Νοέμβρη! 
Ενημερώνουμε κάθε εργαζόμενο, άνθρωπο τον άνθρωπο, ,πως τώρα είναι η ώρα να δοκιμάσουμε την δύναμη μας και να μετρήσουμε νίκες και κατακτήσεις! Έχουμε πολλά παραδείγματα τέτοια, που όταν οι εργαζόμενοι, πήραν απόφαση μαζικά, οργαγωμένα και μαχητικά να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας, δουλειά με δικαιώματα, το κατάφεραν. 
Οργανωνόμαστε στο συνδικάτο μας και ισχυροποιούμε το μέτωπο ενάντια σε ότι καταδικάζει τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας! 
Εκφράζουμε και δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας! 
Στεκόμαστε απέναντι στις διώξεις, στις συλλήψεις και τις απολύσεις, πρωτοπόρων εργαζομένων! 
 Καλούμε την καθεμία, τον καθένα, να καταδικάσει την απαράδεκτη δίωξη  σε βάρος του Βάλσαμου Συρίγου, Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδος, μέλος του Δ. Σ του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής και μέλος της Γραμματείας του Π. Α.ΜΕ! 
                                                                Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!! 
                                                                 ΤΟΥ ΛΑΟΎ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ!!!!









Τηλέφωνο επικοινωνίας 
6979673364
6976236938
Δευτέρα 3/10/ 2022