Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Β. ΣΥΡΙΓΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΕΔΡΑ: ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7 ΛΑΥΡΙΟ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ:6983447254 & 6972429107
MAIL: siylavrio@gmail.com
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. 
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΒΑΛΣΑΜΟΥ ΣΥΡΙΓΟΥ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής,  καταγγέλλει την πέρα από κάθε όριο ανοχής μας, δίωξη του Βάλσαμου Συρίγου λόγω ότι παραβρέθηκε με άλλους εργαζόμενους σε συγκέντρωση ενάντια σε πλειστηριασμό.
Η ποινικοποίηση των αγώνων και των λαϊκών αγωνιστών είναι ένα φαινόμενο που το τελευταίο διάστημα αρχίζει και παίρνει μόνιμα χαρακτηριστικά. Είναι όμως πολύ γελασμένοι αν νομίζουν ότι με αυτές τις μεθόδους θα κάμψουν τον αγώνα μας για μια καλύτερη ζωή. 
Η απαράδεκτη δίωξη του Βάλσαμου μας γεμίζει με οργή και αγανάκτηση, ιδιαίτερα όλους εμάς που γνωρίζουμε τον συνάδελφο και τον καθημερινό αγώνα που δίνει για την υπεράσπιση των εργαζομένων. Κυρίως όμως μας γεμίζει με πείσμα ώστε το επόμενο διάστημα να δυναμώσουμε την πάλη μας για να περάσουν οι εργαζόμενοι στη επίθεση και να τσακίσουν όλους αυτούς που μας θέλουν με σκυφτό κεφάλι έρμαια της αντιλαϊκής πολιτικής, χωρίς δικαιώματα, χωρίς ρεύμα και χωρίς ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας. 
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής είναι στον πλευρό του συναδέλφου και θα κάνει κάθε προσπάθεια το επόμενο διάστημα να καταδικαστεί η προσπάθεια δίωξής του, από κάθε εργαζόμενο μέσα σε κάθε μαγαζί και αποθήκη. 
Η Διοίκηση                                            Λαύριο  5.10.2022