Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ - Π.ΟΜ.Ε.Ε.Α. για την δίωξη του Βάλσαμου Συρίγου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην  ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ - Π.ΟΜ.Ε.Ε.Α.                                               ΤΜΗΜΑ ΓΣΕΕ. Αναγνωρισμένη με την υπ’ αριθμό 2111/79 απόφαση Πρωτοδικείου Αθήνας                  Χαλκοκονδύλη 37, 104 32  ΑΘΗΝΑ | ΤΗΛ/. FAX: 210 5221411 | ΚΙΝ.: 6973929817 pomeea@gmail.com             pomeeablogspot.gr


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή (Π.ΟΜ.Ε.Ε.Α) καταγγέλλει, για ακόμα μία φορά, τη συνέχεια των διώξεων συνδικαλιστών και πρωτοπόρων εργαζομένων, αυτή τη φορά παραπέμποντας τη δίωξη του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Βάλσαμου Συρίγου, που κατάφερε μαζί με εκατοντάδες αγωνιστές εργάτες να εμποδίσει πλειστηριασμό πρώτης λαϊκής κατοικίας σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σε συμβολαιογραφείο παρά τη βία και τα χημικά των αστυνομικών δυνάμεων.
Έχουν την αυταπάτη ότι με τέτοιες ενέργειες, θα τρομοκρατηθούν τα Συνδικάτα, για να μην αντιδράσουν στους πάνω από 40.000 πλειστηριασμούς που έρχονται. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν τραπεζίτη να βάλει χέρι στην λαϊκή κατοικία. Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους.
Κανείς συνάδελφος μόνος τους. Κανένα λαϊκό νοικοκυριό να μην μείνει χωρίς ρεύμα. Κανένα σπίτι και οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής να μην πέσει στα χέρια των τραπεζιτών. Τους έχουμε χρυσοπληρώσει και στην ανάπτυξη τους και στην κρίση τους.
Να τσακιστεί η τρομοκρατία απέναντι στους εργάτες που αγωνίζονται, τα Σωματεία τους, στους χώρους δουλειάς και παντού.
Να αποσυρθεί τώρα η άθλια κλήτευση σε δίκη του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και μέλους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.
Η επιτυχία της απεργίας στις 9 Νοέμβρη θα είναι η καλύτερη απάντηση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος απέναντι σε αυτούς που μετατρέπουν σε κόλαση την καθημερινότητα μας.
 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Το Διοικητικό Συμβούλιο
της Π.ΟΜ.Ε.Ε.Α.