Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Σε, ανοιχτό Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 11πμ.



Λαύριο 30-01-2024 Αρ. Πρωτ:022.
ΚΑΛΕΣΜΑ
Σε, ανοιχτό Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου για την οργάνωση της πάλης των εργαζομένων ενάντια στην αντιλαϊκή επίθεση που δεχόμαστε.
ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 11πμ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής, καλεί όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων της ευρύτερης περιοχής, άλλους μαζικούς φορείς, αλλά και μεμονωμένα εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους να πάρουν μέρος στο ανοιχτό Διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φλεβάρη στις 11πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου στο Λαύριο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚ με το κάλεσμά του επιδιώκει μέσα από μαζικές συλλογικές διαδικασίες να επιτευχθεί ο μέγιστος συντονισμός του εργαζόμενου λαού ενάντια στην συνεχιζόμενη επίθεση που δεχόμαστε σε όλες τις πλευρές της ζωής μας.
Έχοντας ως άξονα την μεγάλη απεργία της 28ης Φλεβάρη σας καλούμε να συνδιαμορφώσουμε την οργανωμένη απάντηση όλου του λαού, τα αιτήματά μας, το σχέδιο και το πλαίσιο πάλης μας, ώστε να εκφραστεί οργανωμένα και εκκωφαντικά η οργή και η αγανάκτηση του λαού, να γιγαντώσει η διεκδίκηση για άμεση ανακούφιση από την ακρίβεια, για αυξήσεις στους μισθούς, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, για φθηνή ενέργεια και άλλα μέτρα-ανάσα για όλους μας.
Στις 28 Φλεβάρη απεργούμε, συντονίζουμε την δράση μας, απαντάμε στην επίθεση που δεχόμαστε, διεκδικούμε αυτά που μας αξίζουν.
Όλες και όλοι στο ανοιχτό Δ.Σ του ΕΚ Λαυρίου-Αν Αττικής την Κυριακή 4 Φλεβάρη 2024 στην έδρα του στο Λαύριο. (Δανουκάρα 7)
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας
Μέντης Δαμασκηνός Μούτσης Ιωάννης