Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Συναυλία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό την Κυριακή 18 Φλεβάρη 2024 στις 6μμ στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Λαυρίου.



Λαύριο 12-02-2024 Αρ. Πρωτ. 029
                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το έγκλημα αυτό έχει υπογραφή, ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ.

Συναυλία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και συλλογή φαρμακευτικού-Υγειονομικού υλικού την Κυριακή 18 Φλεβάρη 2024 στις 6μμ στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Λαυρίου.

Στις 18 Φλεβάρη τραγουδάμε ενάντια στο έγκλημα, ενάντια στην πολιτική που γεννά πολέμους φτώχεια και προσφυγιά.

Τραγουδάμε και πολεμάμε για να ανοίξουμε τον δρόμο να ζήσουν όλοι οι λαοί ειρηνικά, αδελφωμένοι, χωρίς εκμετάλλευση, για ένα κόσμο δίκαιο που θα βασιλεύουν οι ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων.

Το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ συνεχίζει το εγκληματικό του έργο ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης έχοντας την στήριξη των Αμερικανών, της ΕΕ και του Ελληνικού κράτους.

Σε αυτό το έγκλημα δεν μπορεί και δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια μας, δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι, ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία της χώρας μας πρέπει τώρα πιο δυναμικά να πρωτοστατήσουν στον αγώνα ώστε να σταματήσει η ελληνική κυβέρνηση κάθε διευκόλυνση, εμπλοκή και σχέση με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

Αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους στα σύνορα του 1967. Καμία συμμετοχή της πατρίδας μας στα σχέδια των εμπόρων του πολέμου, να γυρίσει πίσω η φρεγάτα και να μην υπάρχει καμία διευκόλυνση στους Ιμπεριαλιστές που θέλουν να ξαναμοιράσουν την Γη με το αίμα των παιδιών του λαού.

Μέσα από τα σωματεία μας και το Εργατικό Κέντρο, δυναμώνουνε την πάλη μας ενάντια σε αυτήν την πολιτική που είναι η ίδια που τσακίζει τις ζωές μας σε περίοδο ειρήνης, όπως συμβαίνει στην χώρα μας με την ακρίβεια, τους ανύπαρκτους μισθούς μας, την ενεργειακή φτώχεια, τα εργατικά δυστυχήματα και άλλα προδιαγεγραμμένα εγκλήματα όπως αυτό στα Τέμπη.

Σμίγουμε όλοι σε ένα μεγάλο λαϊκό ποτάμι στην απεργία της 28ης Φλεβάρη. Η οργή μας και η αγανάκτηση να γίνει οργανωμένη απάντηση σε όλα όσα μας μαυρίζουν την ζωή.

Συμμετέχουν: Γιώργος Αρμενιάκος Ευτύχης Ζαρμπ, Μάνος Διόλατζης, Βασίλης Παρασκευόπουλος, Χρύσα Αναστάση, Δημήτρης Πνευματικός, Δημήτρης Πρέκας, Δημήτρης Σαρλάνης και άλλοι καλλιτέχνες.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τα είδη που συλλέγονται είναι τα εξής (Με την θερμή παράκληση η συλλογή να γίνεται αυστηρά και μόνο στα παρακάτω είδη):

Υγειονομικό υλικό
Γάζες αποστειρωμένες
Γάζες μη αποστειρωμένες
Γάζες αυτοκόλλητες
Επίδεσμοι ελαστικοί
Οφθαλμικά επιθέματα
Eye Pads
Tears Naturale coll.
Clinofar amp.
Newsept οροί
ΟΞΥΖΕΝΕ
ΒΑΜΜΑ ΙΩΔΙΟΥ
ΜΕΡΚΟΥΡΟΧΡΩΜ
ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟΣ ΛΟΣΙΟΝ
ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ
HANSAPLAST αντιμικροβιακό spray
HANSAPLAST αντιμικροβιακή αλοιφή
JALPLAST αλοιφή επουλωτική
LEUKOPLAST
HANSAPLAST
ΣΥΡΙΓΓΕΣ
Βρεφικές πάνες και βρεφικά γάλατα σκόνη
Η Διοίκηση