Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 11πμ συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, θα ακολουθήσει συναυλία και πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ.  



Λαύριο  02-11-2023 Αρ. Πρωτ. 160

                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Στο συνεχιζόμενο έγκλημα του Ισραηλινού κράτους ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης δεν μένουμε θεατές. 

Όλοι την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 11πμ στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, θα ακολουθήσει συναυλία και πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ.  
Αναχώρηση πούλμαν από Λαύριο (ΟΤΕ) 9:15πμ. Κερατέα (Αγ. Δημήτριος) 9:30πμ. 
Καλύβια (Δημαρχείο) 9:40πμ. 
Μαρκόπουλο (φανάρι νεκρ/φείου) 9:45πμ.

Το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ συνεχίζει το εγκληματικό του έργο ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης έχοντας την στήριξη των Αμερικανών, της ΕΕ και του Ελληνικού κράτους. 

Σε αυτό το έγκλημα δεν μπορεί και δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια μας, δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι, ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία της χώρας μας να πρωτοστατήσουν στον αγώνα ώστε να σταματήσει η ελληνική κυβέρνηση κάθε διευκόλυνση, εμπλοκή και σχέση με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ. 

Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά και αυτή πρέπει να βροντοφωνάξουμε την Κυριακή στο Σύνταγμα:

Αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους στα σύνορα του 1967. Καμία συμμετοχή της πατρίδας μας στα σχέδια των εμπόρων του πολέμου να γυρίσει πίσω η φρεγάτα και να μην υπάρχει καμία διευκόλυνση στους Ιμπεριαλιστές που θέλουν να ξαναμοιράσουν την Γη με το αίμα των παιδιών του λαού.

Όλοι και όλες στο μεγάλο συλλαλητήριο και συναυλία στο Σύνταγμα, την Κυριακή 5 Νοέμβρη στις 11πμ. Θα ακολουθήσει πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ.

Ο λαός της Παλαιστίνης δεν είναι μόνος του. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ