Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Μεγάλο-Συγκλονιστικό συλλαλητήριο των Συνδικάτων στο Σύνταγμα.


Το πρωί του Σαββάτου 26 Φλεβάρη στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε συγκλονιστικό συλλαλητήριο με συμμετοχή
εκατοντάδων συνδικάτων και χιλιάδων εργαζομένων και λαού.
Το συλλαλητήριο με την μαζικότητα και την μαχητικότητά του, ανέδειξε τα δίκαια αιτήματα του λαού που στενάζει από την αντιλαϊκή πολιτική, την ακρίβεια, τα τσακισμένα δικαιώματα και μισθούς, την απαξίωση και διάλυση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας.
 Κυρίως όμως, η τεράστια συμμετοχή και οι αποφάσεις εκατοντάδων σωματείων άφησαν παρακαταθήκη το επόμενο διάστημα η δίκαιη οργή του λαού μας να γίνει οργανωμένη και συνειδητή πάλη, να βγουν στο προσκήνιο οι εργαζόμενοι , να κλιμακώσουν τον αγώνα τους και με νέες μορφές, να επιβάλλουμε το δίκιο της δικής μας τάξης.
 Το Εργατικό Κέντρο χαιρετίζει τους εκατοντάδες συναδέλφους που πήραν μέρος από την Ανατολική Αττική και το επόμενο διάστημα προγραμματίζει ευρεία σύσκεψη σωματείων και φορέων της ευρύτερης περιοχής, για την αποτίμηση της δράσης μέχρι τώρα, αλλά κυρίως την οργάνωση και την κλιμάκωση του αγώνα μας και των διεκδικήσεών μας.
Το συλλαλητήριο ανέδειξε πλευρές και δυνατότητες, οι εργαζόμενοι οργανωμένα να παρέμβουμε στις εξελίξεις για το δίκιο μας, για τα σύγχρονα δικαιώματά μας, για την ζωή που μας αξίζει τον 21ο αιώνα.
Η Διοίκηση.