Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Να μην γκρεμιστεί το σπίτι συναδέλφου στην Λαυρεωτική. 

   01-11-2022 ΑΡ.ΠΡΩΤ.169


                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Να μην γκρεμιστεί το σπίτι συναδέλφου στην Λαυρεωτική. 

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής,  εκφράζει την αλληλεγγύη του στον συνάδελφο στην περιοχή Διψέλιζα Λαυρεωτικής που κινδυνεύει από την απόφαση τον αρμόδιων αρχών να του γκρεμίσουν το σπίτι. 
Η απόφαση για να γκρεμιστεί το σπίτι του στηρίζεται στο σκεπτικό ότι είναι χτισμένο πάνω σε ρέμα,  κάτι που όμως δεν στοιχειοθετείται.
Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου Ανατολικής Αττικής καλεί τις αρμόδιες αρχές να μην προβούν στις ενέργειες να γκρεμίσουν το σπίτι του συναδέλφου, να του δοθεί α απαιτούμενος χρόνος για να κάνει τις ενέργειες που χρειάζεται για την έκδοση των εγγράφων του σπιτιού του, άλλωστε να σημειώσουμε εδώ ότι ο ίδιος από μόνος του έχει γκρεμίσει ότι ήταν τυχόν παράτυπο.
Προκαλεί εντύπωση το γεγονός, ότι έρχονται να γκρεμίσουν ένα σπίτι σε μη οριοθετημένο ρέμα, ενός ανθρώπου που τα χρόνια της κρίσης, χτυπημένος από την ανεργία, έβαλε κάτι πρόβατα για να επιβιώσει, την ώρα που οι βίλες φυτρώνουν σε καμένες και αναδασωτέες εκτάσεις. 
Καλούμε του εργαζόμενους της περιοχής μας να στηρίξουν τον συνάδελφο και την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 που θα γίνει προσπάθεια κατεδάφισης του σπιτιού να βρεθούμε στο πλευρό του για να την αποτρέψουμε. Σημείο συγκέντρωσης το μαρμαράδικο στην διασταύρωση για Βρωμοπούση(Καλοπήγαδο) στις 8:30πμ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ