Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Αντί για γιατρούς και δασκάλους ήρθε το κράτος με ΜΑΤ και αστυνομία. Απαράδεκτη η κατάσταση στην πόλη του Λαυρίου, με κλούβες των ΜΑΤ και αποκλεισμό της πρόσβασης προς αυτήν, από τον Κεντρικό οδικό άξονα. 


                                            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντί για γιατρούς και δασκάλους ήρθε το κράτος με ΜΑΤ και αστυνομία.

Απαράδεκτη η κατάσταση στην πόλη του Λαυρίου, με κλούβες των ΜΑΤ και αποκλεισμό της πρόσβασης προς αυτήν, από τον Κεντρικό οδικό άξονα. 

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου -Ανατολικής Αττικής καταγγέλλει την απαράδεκτη κατάσταση  που εδώ και μέρες έχει δημιουργηθεί στην πόλη του Λαυρίου με κλούβες των ΜΑΤ και περιπολικά να έχουν κατακλύσει τους δρόμους με πρόσχημα το συνέδριο των πρυτάνεων στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο.

Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση ήρθε να ολοκληρωθεί σήμερα Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 με τον αποκλεισμό της πρόσβασης στην πόλη από τον Κεντρικό οδικό άξονα για τον λόγο μην τυχόν και διαδηλώσουν οι φοιτητές για δωρεάν μόρφωση, με αποτέλεσμα εργαζόμενοι που θέλουν να πάνε στην δουλειά τους ή να γυρίσουν από αυτήν, για λίγες εκατοντάδες μέτρα να αναγκάζονται να κάνουν απόσταση 20 και πλέον χιλιομέτρων για να φτάσουν στο προορισμό τους με όλη αυτή την αισχρή κατάσταση  μάλιστα να συμβαίνει χωρίς καμία ενημέρωση προς στο λαό της περιοχής. 

Η κυβέρνηση για μια ακόμα φορά δείχνει στο λαό ότι τελικά υπάρχει  κράτος και λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα, όχι φυσικά ότι προσέλαβε γιατρούς, εκπαιδευτικούς, έδωσε αυξήσεις στους μισθούς ή οτιδήποτε άλλο θα καλυτέρευε την ζωή μας,  αλλά τα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ περιπολικά μας έδειξαν  ότι  θα αναβαθμιστεί η τρομοκράτηση και η ταλαιπωρία του λαού. 

Απαιτούμε άμεσα να ανοίξει ο δρόμος από και προς την πόλη του Λαυρίου και να σταματήσει η τρομοκρατία και ταλαιπωρία, από την απαράδεκτη και πέρα από κάθε λογική και όριο κατάσταση που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση.


Η Διοίκηση